dissabte, 12 de desembre del 2009

ESPLUGUES...DECIDEIX? (2)



Si nosaltres tenim la paraula, jo diria Sí a "Esplugues Decideix!", entesa com una plataforma adreçada l'exercici del dret nacional d'autodeterminació. I amb l'objectiu de treballar per superar els obstacles que presenta la convocatòria d'una Consulta sobre la Independència dels Països Catalans a Esplugues: cost econòmic, manca d'infrastructures, indiferència política, hostilitat institucional. Evidentment, el que no s'ha de fer mai és posar el carro davant dels bous. Ara, el que cal és DECIDIR SI ESPLUGUES DECIDEIX.

Jo decideixo que sí, i als condicionants abans dits, hauria d'afegir la meva disponibilitat limitada (seré a Esplugues per Nadal i Cap d'Any, però no de forma permanent fins passat el 10 de febrer). I ja em suposo que d'altres interessats tindran uns altres impediments. També no hem d'angoixar-nos amb la qüestió de la "data límit". El 25 d'abril que han dit a Barcelona o a Girona no és cap data límit. La data també l'hem de decidir nosaltres (i decidir si hi ha data, és clar), però només en la mesura que es faci una avaluació completa dels obstacles generals esmentats.

1 comentari:

Albert B. i R. ha dit...

Els de Barcelona tindrem la sort de gaudir de la consulta el dia 25. Us deitjo molta sort a la gent d'Esplugues i ànims per a tirar-la endavant! Que es porti a terme una consulta en aquells municipis teòricament més contraris a l'independentisme afegeix un plus de dificultat i alhora de mèrit a qui ho tira endavant.