dissabte, 1 de setembre del 2007

CAMÍ DEL RÀNQUING

Només han passat quatre dies des que Xavier Mir va fer pública la proposta de visionat del vídeo del cas de l'Èric Bertran i els resultats éstan sent espectaculars.

La difusió es continua estenent pels blocs i a través de correus electrònics. El nombre de visionat actual és de 3.890 i continua pujant.

Cal recordar que la campanya es concentra en la setmana del 3 al 9 de setembre i que, per assolir els objectius proposats, n'hi ha prou amb visionar la primera part del vídeo. Encara que us recomanem el visionat de totes les altres parts.
El món ha de saber-ho!

dimarts, 28 d’agost del 2007

EL MÓN HA DE SABER-HO


Reproduïm l'escrit que Víctor Alexandre publica, avui 28 d'agost, en el seu web:

El món ha de saber-ho
Notícies
per victoralexandre.cat
dimarts, 28 agost 2007

Des del bloc de Xavier Mir a Vilaweb, on ara fa un any va engegar-se la campanya "Jo també vull un estat propi" que ha donat lloc a la Xarxa de Blocs Sobiranistes i al web www.estatpropi.cat, ens arriba una nova proposta. Es tracta d'un visionat massiu del documental sobre el cas d'Èric Bertran realitzat per Xevi Mató, subtitulat a l'anglès per Heather Hayes i disponible a YouTube:

Mir proposa que la setmana del 27 d'agost al 2 de setembre s'escampi la iniciativa mitjançant apunts als blocs i enviament de notes de premsa o de correus als mitjans de comunicació. A partir del 3 de setembre i fins al dia 9, es tracta de visionar tantes vegades com es pugui el documental sobre el cas Èric Bertran per tal que pugi posicions al rànquing i entri al circuit dels més vistos. D'aquesta manera, mitjançant el recurs coordinat de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació, s'espera aconseguir una projecció internacional del cas d'Èric Bertran, del dèficit democràtic de l'Estat espanyol i de la presa de consciència que està experimentant el poble català pel que fa als seus drets nacionals a fi de tenir un Estat propi.El documental s'ha penjat a YouTube en cinc parts. El vídeo que caldrà visionar massivament és la primera part:

http://www.youtube.com/watch?v=aIiRFSCgGu4(A la dreta del vídeo hi trobareu els altres quatre fragments del documental)Recordem que sobre aquest cas hi ha l'obra teatral Èric i l'Exèrcit del Fènix, de Víctor Alexandre amb direcció de Pere Planella, que el mes de setembre començarà a Valls i a Calella una gira pels Països Catalans.

Podeu anar seguint l'evolució de la proposta al bloc de Xavier Mir.

"LA NOSTRA" CONTINUA FENT DE LES SEVES

Encara no ens havíem recuperat de la manipulació soferta amb la tardia connexió del Canal 33 que ens va impedir sentir Els Segadors a Wembley, que ahir "la nostra" va tornar a fer de les seves.
Als responsables del programa Els matins de Tv3 se'ls va acudir plantejar als espectadors que votessin, mitjançant la ja tradicional pregunta del si/no, si estarien a favor de celebrar un referèndum d'autodeterminació. Durant tot el matí la centraleta de TV3 va començar a rebre un allau de missatges. Espantats pel resultat del que ells mateixos havien engegat (cap al final del programa el resultats reflectien un 88% de vots favorables a la convocatòria del referèndum), van decidir amagar el cap sota l'ala i fer veure que no passava res. Així, al final del programa, i contràriament al que és habitual, van obviar qualsevol referència a l'enquesta, vam silenciar-ne les dades i no en van fer cap anàlisi, i el programa es va acomiadar sense cap més referència al referèndum d'autodeterminació.
Víctor Alexandre ja ho advertia en el seu llibre TV3 a traïció: La involució experimentada per TV3 d'un temps ençà ha estat espectacular. En donen fe les nombroses queixes que dia a dia apareixen als diaris denunciant la seva progressiva descatalanització i l'abandonament de la idea per a la qual va ser creada [...] la llengua catalana ha cedit bona part del seu lloc a l'espanyola i la consciència de pertinença a la nació catalana per part de l'emissora s'ha transmutat en un prepotent sentiment d'espanyolitat.

I Víctor Alexandre escrivia això ja fa més d'un any....

dilluns, 27 d’agost del 2007

LA NOSTRA?


Ningú no s'atreviria a dir que el partit no era importantíssim: una final europea de rugby. La final de la Copa Carnegie Challenge, on s’enfrontaven, al mític estadi de Wembley, a Londres, els Catalans Dragons i l’equip més potent del món, el Saint Helens, rei de la Super League anglesa i campió mundial de clubs.
Doncs bé, TV3, "la nostra", en el seu informatiu del migdia, a una hora justeta de la celebració del partit, no emet ni una sola imatge i ni tan sols en fa un breu comentari. Canal 33, l'altre "nostre canal", casualment i a causa d'un "error tècnic", connecta amb l'estadi quan ja s'ha interpretat l'himne de Els Segadors i els "identitaris" que ens trobàvem davant del televisor només vam poder escoltar el God Save the Queen.
Déu ens guardi de tan nostrades televisions!
Doneu un cop d'ull a l'article de directe.cat