divendres, 21 de juliol del 2006

FINS QUAN?


¿Fins quan haurem de suportar aquesta política bilingüista, absurda i fora de lloc, que de manera sistemàtica practica el nostre Ajuntament?
La darrera enquesta sobre coneixement lingüístic donava com a resultat que un 94% de la gent censada a Catalunya entenia el català... per què, doncs, aquesta insistència? No existeix cap argument vàlid per mantenir aquest bilingüisme bilateral.
A Catalunya es parlen més de 300 llengües. El bilingüisme català-castellà és, no només antiquat i sense lògica, sinó que s'allunya d'una visió lingüística moderna i de futur. És un bilingüisme que no condueix enlloc, si no és a l'arraconament del català, allunyant-lo del paper que ha de tenir com a llengua d'acollida, com a llengua d'interrelació, com a llengua de cohesió social i cultural d'aquest país tan divers i complex.
Sra. Pilar Díaz, regidors i regidores, canviem tots plegats aquesta inèrcia i situem la llengua catalana al lloc que li correspon. Ens estalviarem ridículs com el del tríptic: 13 paraules, 59 lletres... només 4 de diferents... De veritat creuen que és necessari?

dimarts, 18 de juliol del 2006

POLÍTICA




Voleu parlar de política?

ESPLUGUES

Parlem d'Esplugues...




Les Entitats... El Casal d'Entitats... L'Ajuntament... La Festa Major.... El Pla CAUFEC...

LLENGUA




Parlem una mica de llengua...

CREEM ESPAIS DE DEBAT

Des de la CAL d'Esplugues volem obrir espais de debat i de participació. Dins d'aquest bloc, doncs, hi trobareu noves entrades sense comentaris. Són els fulls en blanc que, a partir d'aquest moment, esperen les vostres intervencions.
De moment n'hem obert tres de molt generals:
1) Llengua.
2) Esplugues.
3) Política.
Només hi falta la vostra participació. Us animem a entrar-hi!
Si creieu oportú obrir un nou espai de debat, només cal que ens ho digueu...