dissabte, 6 de gener del 2007

MOLT BONA FEINA!!

Ahir, nit de Reis, la nostra alcaldessa Pilar Díaz ens va sorprendre acomiadant els Reis Mags amb un sonor i estrident "QUE TINGUEU MOLT BONA FEINA!"
Des de la CAL sabíem que l'alcaldessa era una fidel seguidora del nostre programa "CAL PARLAR DE LLENGUA", però no ens podíem arribar a imaginar que faria seu el nostre lema amb què, programa rere programa, recordem als nostres espectadors que, com deia el poeta: "tot està per fer i tot és possible."
Si la nostra alcaldessa ha fet seu aquest lema... vol dir també que ha fet seus els nostres objectius lingüístics? Segur que sí! Ben aviat, el molt bona feina el veurem en els canvis que es produiran de ben segur en la política lingüística del nostre ajuntament.
Llàstima que aquests bons auguris es difuminessin lleugerament amb l'enorme cartell amb què "Els Comediants" rebien la cavalcada de Reis. "NIT D'IL·LUSSIÓ". A l'any 2007 encara hem d'estar comentant errades com aquesta? Que no hi ha diccionaris? S'hauria permès una falta similar en un gran cartell en castellà? O... tot es producte de "l'efecte Montilla" i la seva Catalunya no-identitària?
Amigues i amics... QUE TINGUEU MOLT BONA FEINA! (Que n'hi ha... no en dubteu...)

CRITERI... Una nova eina al servei dels Països Catalans

Des d'aquí volem donar la benvinguda al web CRITERI, una nova eina al servei dels Països Catalans i per a la seva reconstrucció nacional.

CRITERI ens recorda les paraules de Guillem d'Efak: "Han ensorrat el buc de la paraula i han descordat la llengua fil per randa... han empeltat una ànima externa a tots els catalans mentre dormíem."

Benvinguda, doncs, la gent de CRITERI a aquest nou marc de lluita que s'obre amb aquesta nova Catalunya "no-identitària" que alguns ens volen vendre. Feina no ens en faltarà.

PAÏSOS CATALANS: Llengua, cultura i llibertat!