dijous, 17 de juliol del 2008

EL BLOC GRAN DEL SOBIRANISME

L'1 de juliol d'enguany va néixer el Bloc gran del sobiranisme. En poc més de 15 dies ha rebut ja 11.100 visites, un bon indicador que el bloc atrau internautes interessats en visitar un nou espai de debat sobre el sobiranisme.

De moment, set són els blocaires de prestigi que opinen amb els seus escrits. Noms coneguts dins de la xarxa com el de Xavier Mir, blocaire que ens va visitar a CAL Parlar de Llengua ique actualment manté una vaga de bloc que porta ja 46 dies. L'acompanyen articulistes com Joan Arnera (Les intencions mecàniques); Manel Bargalló (Des de l'exili); Enric Canela; David Morgades (El racó de Mataró); Josep Sort (Per una Catalunya lliure) i Víctor Tarradellas.

Cada un dels blocaires té un dia assignat per penjar el seu post. Set blocaires diferents i set punts de vista distints sobre el procés de sobirania que un dia o altre caldrà engegaren aquest país. Set persones que cada dia de la setmana ens ofereixen la seva visió particular sobre l'actualitat nacional i sobre aquells temes que més ens afecten.

Benvinguda sigui, doncs, aquesta nova eina de debat, de formular i contrastar idees i de conscienciació nacional.