dissabte, 7 de juny del 2008

RECTIFICACIÓ O BOICOT

En el nostre post d'ahir comentàvem la impresentable i innacceptable editorial que havia escrit el director de la línia aèria Air Berlin, el Sr. Joachim Hunold. Aquestes declaracions no poden quedar sense resposta.

L'equip de Criteri han estat els primers que han iniciat una campanya comtra Air Berlin i els comentaris xenòfobs del seu màxim representant. Us reproduï, l'escrit de Criteri:

"AirBerlin ha demostrat novament el seu menyspreu a la llengua catalana i a la nostra cultura. Ho ha fet aquest cop amb una editorial escrita pel president de la companyia a la revista que reparteixen als passatgers dels seus vols. La companyia alemana té seu a Mallorca i des d'allà fa anys que fa mans i mànigues per desprendre's d'allò que diuen que els fa tanta nosa: la catalanitat del territori i la seva gent. Tanmateix, no renuncien a fer negoci amb els nostres diners. És a dir, volen els nostres diners, volen el nostre paisatge i el seu atractiu turístic, però no ens volen a nosaltres. Cal dir-los clarament que si no hi ha una rectificació clara per part seva i un canvi radical en el seu tracte a la nostra llengua, hi haurà un boicot i campanyes de desprestigi per la seva companyia i el què ells mateixos representen."

Aportem el nostre gra de sorra i participem en la campanya: