dimecres, 11 de juny del 2008

CAL PARLAR DE LLENGUA: MANUEL DE PEDROLO

El proper dijous, 12 de juny, a les 22 h en directe per ETV Llobregat, el programa CAL Parlar de Llengua retrà homenatge a la figura i a l'obra de l'escriptor Manuel de Pedrolo.

Enguany, el 21 de juny, farà 18 anys de la mort d'un dels escriptors més importants que mai ha tingut la literatura catalana i segurament l’intel·lectual més compromès, tant des del punt de vista social com nacional.

Per parlar d'ell i de la seva immensa obra, comptarem amb la presència del vicepresident de la Fundació Manuel de Pedrolo, el Sr. Josep Poveda.

El Sr. Josep Poveda és llicenciat en periodisme, el 1992, per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació com Ràdio 4 i el diari El Punt en la seva edició del Barcelonès. Corresponsal d’Europa Press per al Barcelonès Nord i el Maresme. És membre de la Associació Memòria contra la Tortura (AMCT).

Des del 2005 que està vinculat al Patronat de la Fundació Manuel de Pedrolo, de la qual és el vicepresident i també assumeix les tasques pròpies de secretaria.
També comptarem amb la presècnia d'un representant de la Colla de Diables infantil "Boiets Esquitxafocs", amb qui conversarem a la part final del programa.

Si no el podeu veure en directe, podreu fer-ho en redifusió el divendres 13 de juny, a les 10 h i el dilluns dia 16, a les 8.oo h.