dimecres, 14 de maig del 2008

ETV JA EMET EN TDT PEL CANAL 36

Des de el dia 9 de maig ETV Llobregat ja està oferint els seus continguts per la Televisió Digital Terrestre, assolint així un dels reptes tecnològics més innovadors. Paral·lelament, ETV emet també en analògic pel Canal 38 i per a Molins de Rei pel Canal 32.

Enguany aquesta emissora farà 25 anys i aprofitarà aquest esdeveniment per oferir nous serveis i emetre també per Internet en directe ETV-IP. També els telespectadors podran veure a la carta els programes que estiguin disponibles a la graella d'Internet.

Des de la CAL d'Esplugues felicitem a ETV Llobregat per aquest nou avenç en la seva ja llarga història. L'emissora que dirigeix Frederic Cano, recentment guanyadora del premi Joan Coromines 2008 a la iniciativa local per la llengua i la cultura catalanes, torna a estar, doncs, d'enhorabona.

Les emissions per TDT, el diari E-digital i l'Agrupació de Televisions Digitals Independents (TDI) que permetrà que les televisions locals o comarcals puguin arribar, mitjançant convenis i connexions amb altres emissores del territori, arreu dels Països Catalans, són els primers i importants avenços que ETV ens oferix en l'any del seu 25è aniversari.