diumenge, 13 d’abril del 2008

EL PAÍS DELS ESVORANCS (XXIV) O... ÉS UNA BROMA?

Magdalena Àlvarez continua com a ministra de Foment...

És una broma?

Ha, Ha, Ha! És el resultat lògic d'allò que va votar Catalunya (si més no els que es van acostar a les urnes) el passat 9 de març. Després de com ens ha tocat de rebre durant els darrers anys, 1.672.777 ciutadans i ciutadanes, el 45,33% dels vots totals emesos, van votar el PSOE i el senyor Zapatero.

Aquesta gran majoria devia estar d'acord amb les polítiques que s'han aplicat des del Govern espanyol i amb totes les mesures que ha estat prenent en els darrers temps. També devia creure fermament que la gestió havia estat bona i que si hi hagut alguns "problemetes" amb aeroports, subministrament elèctric, rodalies, TGV, Estatut, i un llarg etcètera, tot això no tenia cap importància.

Què volem, doncs? La continuïtat de Magdalena Àlvarez no és cap broma. És el resultat lògic i coherent de la votació del poble català.

Ah! I també hi han col·laborat (per inhibició) tots aquells catalans i catalanes que van practicar l'abstenció, afavorint d'aquesta manera, segons la llei de Hondt, els partits majoritaris.