dilluns, 17 de novembre del 2008

ENS HEM ENNUEGAT AMB EL PINYOL DE LES OLIVES

Per si hi havia algú que ho dubtés, una vegada més (i van...) les promeses del govern de l'Estat espanyol s'han esvaït com el fum.

Aquesta vegada, i com ja argumentàvem en el nostre post La línia blanca del PSOE, els tres mesos de coll, que graciosament els va atorgar l'homenet verd i sostenible, només han servit perquè el Sr. Zapatero s'estalviés la compareixença al Congrés (que tampoc no hauria servit de res, ja sabem que al "presidente" li creix el nas com al Pinotxo de Carlo Lorenzini). També, és clar, va servir per trencar (una vegada més) la possible unitat de les forces polítiques catalanes.

Ara, hem d'esperar al nou termini que aquesta vegada han pactat els dos presidents (el de l'Estat espanyol i el de la Generalitat). El nostre, el Sr. Montilla, ens diu que ara sí, que abans d'acabar l'any tindrem un bon finançament per a Catalunya.
Què carai entendrà el nostre "amic" Pinotxo per "un bon finançament per a Catalunya"?
Es complirà el tercer termini pactat?
De moment, però, al nostre homenet verd i sostenible se li han ennuegat els pinyols de les olives que va compartir amb la seva "amant" política a Vilanova.