dimecres, 17 de setembre del 2008

ELS PREMIS BLOCS CATALUNYA

Els Premis Blocs Catalunya són un certamen organitzat per l'Associació STIC.cat, que vol promoure la creació i manteniment de blocs en català; així com donar-los a conèixer i premiar-ne els més interessants, en un acte que tindrà lloc el proper 10 d'octubre al Palau de Congressos de Girona.

Els premis consten de 10 categories temàtiques (Cinema, Literatura, Economia, Educació, Esports, Periodisme, Personals, Política, TIC i Miscel·lània), i s'agrupen en cinc premis diferents: Cultura, Societat, Actualitat, Educació i TIC. En total s'hi han inscrit 556 blocs.
Nosaltres hi vam inscriure el bloc Caldesplugues. No és que tinguem gaires opcions de guanyar davant la munió de blocs interessants i importants que hi participen (de fet, no en tenim cap), simplement volem ser-hi per fer gruix i ajudar a promoure els blocs en català i, tot sigui dit, fer difusió a la xarxa del nostre propi bloc.

Les votacions per triar els millors blocs en català ja han començat i tothom pot votar els seus blocs preferits fins el proper 30 de setembre.
Per tant, ja ho sabeu, si us agrada el bloc CALdesplugues podeu VOTAR AQUÍ.