diumenge, 29 de juny del 2008

EL CORRELLENGUA JA CAMINA PER LES TERRES DELS PAÏSOS CATALANS

Dissabte 28 de juny. Prada. Catalunya Nord. El Correllengua 2008 comença a caminar.

Ahir dissabte 28 de juny va ser un dia especialment emotiu i encoratjador.

Emotiu per tots els actes que van tenir lloc a les terres germanes de la Catalunya Nord. Tres fets es refonien ahir en l'acte d'inici del Correllengua 2008: el 800 aniversari de la mort del rei Jaume; el mil·lenari de l'abat Oliba i els 1111 anys de la mort del comte Guifré el Pilós.

Encoratjador perquè el contacte amb els companys i companyes d'altres nuclis de la CAL, amb simpatitzants, socis i sòcies vingudes d'arreu del país i, sobretot, amb els compatriotes de la Catalunya Nord ens fa renovar les energies per continuar el treball i la lluita constant per la nostra llibertat, la nostra llengua i la nostra cultura. Ens fa renovar les esperances d'un futur més just i lliure per a la nostra pàtria comuna.
Us recomanem que visiteu el web de la CAL d'Esplugues on podreu donar un cop d'ull a un complet reportatge fotogràfic del dia. Us recomanem també de manera especial que visiteu el bloc del company de la CAL d'Esplugues, Dídac López, que ha fet una acurada, vibrant i detallada crònica dels emocionants actes que vam compartir ahir a la Catalunya Nord.

PAÏSOS CATALANS: LLIBERTAT, LLENGUA I CULTURA

ENDAVANT AMB EL CORRELLENGUA!