dijous, 15 de febrer del 2007

SOM INDEPENDENTISTES!

Extret del diari AVUI (15-02-07): "El conseller de Governació, Joan Puigcercós, va arribar a insinuar ahir que darrere les crítiques que fa el seu antecessor en el càrrec s'hi podrien amagar els interessos de CiU de fomentar una segregació dins del partit republicà. "Semblen més crítiques de la federació nacionalista que d'un independentista", va apuntar en declaracions a COMRàdio. I va afegir que no sabia del cert si al darrere de Carretero s'hi amaguen interessos de CiU, "però podríem arribar a aquesta conclusió."
Ja hi som! És hora de desprestigiar i atacar el que no pensa com tu i que creu que la línia que porta el partit s'està començant a tòrcer. Són els mateixos -i remarco "mateixos"- que en altres temps et titllaven de "botifler" i de "traïdor" si defenies que l'independentisme havia de ser present en la contesa electoral, que havia de donar una imatge de "normalitat" i que calia unir i sumar per no acabar sent un grupúscul sense incidència en la societat catalana.
Els que discrepem dins d'Esquerra ni som botiflers, ni independentistes de saló, ni molt menys submarins de Convergència. Som independentistes que continuem creient en els ideals i les idees d'aquella Esquerra que va iniciar la seva singladura sobiranista no fa gaires anys.

2 comentaris:

Lo trabucaire ha dit...

Ja hi som! sembla ser que el noble exercici de dividir els independentistes torna a estar sobre la taula. No ho dic tant per les paraules d'en Puigcercòs (malgrat que també ho hauria de dir) o d'en Carretero, més aviat per la capacitat de determinada gent d'Esplugues per estar descontenta amb alló que pertoca a un partit polític, en aquest cas ERC. La discrepància s'ha de fer a dintre, és a dir, participant activament en la tasca del partit per tal de que el teu pensament arribi més enllà del teu cap i del teu poble. I això no es veu aqui, a Esplugues preferim la rendició i la critica que fer feina de debat intern, és més sencill criticar que construir pensament. Endavant, tornem a les trinxeres! millor dit, a les catacumbes i seguim amb el plany sobre ho dolent que és tothom i ho bé que ho fariem nosaltres ja que soms els unics veritables defensors de l'essència de la nostra patria catalana, llastima que no tinguem el coratge d'intentar influenciar... bé, ni coratge ni ganes... i és que Splugues is different

Jaume Marfany ha dit...

Company lo trabucaire...

El meu pensament ja ha arribat més enllà del meu cap... si més no també ha arribat al teu...

El meu pensament també arriba més enllà del meu poble... això ho sé jo, però, evidentment, tu ho ignores...

També ignores que si hi ha algú a qui no li agraden les catacumbes, aquest sóc jo...

Les diferents maneres de pensar s'han d'airejar (per cert, un bloc arriba a més gent de la que segurament pots pensar). Tampoc no crec en això que la roba bruta s'ha de rentar a casa... si no tens rentadora, te'n vas a una bogaderia o a casa d'un amic....El pitjor de tot és que la roba continuï bruta i acabi fent pudor...

Crítica...? sí, evidentment.Només faltaria!!

Rendició...? Ha, ha, ha!!! que poc em coneixes...

Tornar a les trinxeres...? No sé a quines trinxeres et refereixes, perquè, d'algunes, encara no ens n'hem mogut...

Els únics veritables defensors de la nostra pàtria catalana...? Déu me'n guard!! Llavors sí que ja estaríem perduts del tot!

No sé si ets d'Esplugues, o si coneixes la gent de per aquí, perquè amb això dels pseudònims no hi ha manera d'identificar-se (per això prefereixo signar amb el meu nom). Si ets d'Esplugues o hi coneixes gent, hauries de saber que n'hi ha molta que treballa -de maneres molt diferents- per assolir els ideals de l'independentisme.

A més... saps què et dic... que cadascú (jo, tu i els altres) diem, fem i actuem com ens dóna la gana i que el més important és que hi hagi debat i controvèrsia, perquè, de vegades, a través de tot això s'acaba veient un filet de llum.

Que tinguis -i tinguem- molt bona feina!!