dimecres, 10 de febrer del 2010

CAL PARLAR DE LLENGUA: EL BAIX LLOBREGAT TAMBÉ DECIDEIX

Demà, dijous 11 de febrer, a les 22 h en directe per ETV Llobregat (canal 36 TDT i canal 38 analògic) el programa CAL Parlar de llengua emetrà un especial titulat El Baix Llobregat també decideix.

El programa consistirà en un debat entre alguns dels alcaldes del Baix Llobregat que acolliran, durant els propers mesos, consultes sobre la independència de Catalunya.

Els convidats seran:

Josep Alemany, alcalde de Vallirana per CiU
Ivan Arcas, alcalde de Molins de Rei per ICV-EPM
Josep Canals, alcalde de Corbera per ERC
Àlex Maymó, regidor de Molins de Rei per les CUP
i un alcalde pel PSC pendent de confirmar

El programa es podrà veure, com sempre, en redifusió.
Hem comptat amb la col·laboració de la
Coordinadora de Consultes del Baix Llobregat.

1 comentari:

Dídac López ha dit...

Malgrat l'absència del batlle promès del PSC, el debat resultà a la fi prou plural. Això demostra la diversitat de posicionaments polítics que hi ha darrera de les consultes sobre la independència al Baix Llobregat. Vam poder veure la visió del federalisme europeu (Arcas), de l'independentisme-sobiranisme "pragmàtic" (Alemany) i de l'independentisme "social" o "progressista" (Canals). Maymó va oferir una visió del dret d'autodeterminació més completa, que abasta no únicament la independència nacional sinó també la possibilitat de decidir quant al model de producció, la gestió del patrimoni natural i cultural, la vida social, etc.