dimarts, 22 de setembre del 2009

CARTELL DEL CORRELLENGUA 2009 DE SANTS

Per primera vegada, la Comissió organitzadora del Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta ha convocat un concurs de cartells per il·lustrar l’edició d’enguany. Una vegada finalitzat el termini de presentació de cartells al concurs, l’edició d’enguany del Correllengua ja té imatge.
Amb un total de 8 propostes presentades, la Comissió organitzadora va triar el cartell guanyador, que serà la imatge del Correllengua del 2009 en aquests barris. L’obra guanyadora és de Ruth Rodríguez, una jove de 32 anys, llicenciada en Belles Arts i dedicada al disseny gràfic, resident a la Bordeta. Durant el Correllengua hi haurà una petita exposició amb totes les obres presentades.
Aquesta és la primera activitat del Correllengua, que se celebrarà el proper 24 d’octubre a la plaça de Sants. La comissió organitzadora, formada per 21 entitats però amb la porta oberta a la participació de més entitats, es troba en aquest moment programant les diverses activitats que configuraran aquesta jornada. El denominador comú del Correllengua continua sent el mateix: fomentar la llengua i cultura catalanes en un ambient festiu i reivindicatiu, mostrant la vitalitat de les expressions culturals catalanes.